10/12/12 22:55
(http://www.klassa.bg/)

„Пъзел” – най-харесван от зрителите на фестивала „Златна роза”

С най-пълната зала, правостоящи развълнувани зрители и много аплодисменти премина прожекцията на „Пъзел” в рамките на 31-вия фестивал „Златна роза” във Варна. С голям интерес и емоционални отзиви бе посрещнат пълнометражния дебют на режисьора Иво Стайков, който е и сценарист, и продуцент на филма. Малко от филмите на тазгодишния фестивал за българско игрално кино могат да се похвалят с толкова многолюдна публика, коментираха организаторите на събитието.

„Пъзел” е романтична история за ценностите и предопределеноста в живота и любовта, където точно както в пъзела за всеки човек има едно точно определено парчнце, с което може да се съедини, за да си паснат и да се получи рисунката. Но дали дали можем или успяваме да поставим точнто и съдбата може ли да бъде пренаписана ?
Основните главни роли във филма са поверени на Асен Блатевки и Станимира Колева, а сред останалите актьори във филма са и: Свежен Младенов, Джоко Росич, Атанас Сребрев, Павел Попандов, Александра Сърчаджиева, известната телевизионна водеща Валентина Войкова, Петя Силянова, Ина Попова, Михаил Мелтев, Александра Щерева и т.н
Музиката към филма е дело на известния български композитор Митко Щерев и със специалното участие на музикантите от гупа БТР.

„Пъзел” може да бъде гледан на голям екран не само в София, но и във Варна, Бургас, Пловдив, Ботевград, Благоевград, Стара Загора, Велико Търново,Плевен, Русе, а съвсем скоро предстои и премиерата му в Севлиево и други български градове.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване