10/12/12 22:58
(http://www.klassa.bg/)

РАП ЛЕГЕНДАТА ЛОШИТЕ С ПЪРВИ КОНЦЕРТ В СОФИЯ ОТ 10 ГОДИНИ НАСАМ

Една от най-великите БГ рап банди на всички времена – Лошите ще направи първия си лайв в столицата след 10 годишно затишие, рап машините ще гостуват на единственото хип-хоп парти с изцяло българска музика – ЛЕГЕНДА. Това ще се случи на 18 октомври (четвъртък) в клуб SUGAR. Поканата идва след десетки молби по имейл от страна на фенове към организаторите на партито, именно Лошите да са следващите гости на събитието. Рапърът 2 (още известен като Боби 2 Лица), който е фронтмен на бандата, се закани за „здраво избухване“ с хитовете „Аз не искам да съм с тебе“ и „Бегачки“, а лайвът ще бъде кулминацията на партито, чиято плейлиста включва над 500 родни рап парчета. За силните емоции през нощта на ЛЕГЕНДА ще се грижат хайпменът зад микрофона - Играта, DJ George зад пулта, както и денс шоуто на Goldy с балет V’s Dance.



Това е второто издание на единственото черно парти с изцяло БГ рап музика ЛЕГЕНДА след силния старт с Колумбиеца и Милиони миналия месец. За следващите дати организаторите вече имат уговорени участия на разпаднали се легендарни рап дуети от близкото минало.



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване