10/13/12 09:16
(http://www.klassa.bg/)

Борислав Михайлов: Ще подадем жалба срещу съдийството на Шапрон

Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че българският национален отбор е пропуснал да победи Дания в световната квалификация на стадион "Васил Левски" заради съдийството. "Заслужава да си честитим за тази точка. Момчетата заслужават. Беше тежък мач срещу един от фаворитите в групата. Това е отбор, който идва от европейско първенство".
"Радващо е, че публиката се върна на стадиона. Направихме евтини билети - 7 лева. По 3,5 евро за билет го няма никъде в Европа, дори в света. Надявам се делегатът на мача да не е разбрал какво се пее на български, защото ще трябва да плащаме глоби", каза бившият вратар.
"Съдийството? Аз не го коментирам. И аз не съм доволен, ще подадем жалба", обяви Борислав Михайлов.
"Бандаловски игра добре, но сбърка. Професионален футболист не би трябвало да прави такива нарушения в средата на терена. Честито на всички българи! Дано променим статуквото в Чехия", каза още президентът на БФС.
След края на двубоя селекционерът Любослав Пенев критикува рефера от Франция Тони Шапрон, който изгони Иван Бандаловски още през първото полувреме. Президентът на българската централа обяви, че след първите три мача от българския тим вече има двама изгонени и това се превръща в тенденция. От българската футболна централа ще подадат жалба срещу Шапрон и помощниците му.
focus-news.net

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване