10/14/12 12:33
(http://radiomilena.com/)

ДПС чака над 600 000 гласа на предстоящите избори

ДПС отложи отчетно-изборната си конференция в Силистра. Решението дошло от страна на регионалния актив и със съгласието на председателя на партията, предаде КРОСС.

Голяма част от 350-те делегати на Осмата отчетно-изборна конференция на ДПС в Силистра днес останаха изненадани от внезапното решение на областното партийно ръководство за отлагане на форума.

Малко след 11.00 ч. се появи заместникът на Ахмед Доган и народен представител на ДПС от Силистренски избирателен район Камен Костадинов.

От думите му стана ясно, че причина за провалената конференция е необходимостта от по-задълбочен анализ на обстановката в Силистренско била основната причина за отлагане на форума за ноември. Съгласие дал и самият Доган.

През последните 3 години се случиха определени събития в организацията в Силистра, които се нуждаят от задълбочен анализ, отбеляза депутатът. Той обаче отрече да има конфликти в организацията. По думите му и в други региони на страната са отлагани изборни форуми, ако не са подготвени качествено. Затова още не е насрочена датата за националната отчетно- изборна конференция на Движението.

Според Камен Костадинов партията е в много добра кондиция.

ДПС е в много добра кондиция и залагаме много високи цели за следващите парламентарни избори, над 600 000 гласа … Виждайки случващото се през последните три години и след анализа на това, което беше преди, имаме самочувствие да поискаме доверие от избирателите на следващите избори, защото мислим, че го правим по-добре от управляващите сега, заяви Костадинов.

 ДПС чака над 600 000 гласа на предстоящите избори

bookmark ДПС чака над 600 000 гласа на предстоящите избориsvejo ДПС чака над 600 000 гласа на предстоящите избориgoogle ДПС чака над 600 000 гласа на предстоящите избориdelicious ДПС чака над 600 000 гласа на предстоящите избориstumbleupon ДПС чака над 600 000 гласа на предстоящите избориfacebook ДПС чака над 600 000 гласа на предстоящите избориСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване