10/15/12 05:57
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Мъж в кома след катастрофа край Симитли

Млад мъж е приет в реанимацията на МБАЛ-Благоевград в състояние на кома след челен удар на главен път Е-79 край Симитли рано тази сутрин, съобщава БГНЕС.

Пътният инцидент стана към 4.30 часа тази сутрин на 3 километра след Симитли в посока Креснеско дефиле.

Лекият автомобил, който мъжът управлявал, е навлязъл в насрещното платно. В резултат той се удря в туристически автобус, който се опитал да избегне удара, като отбил встрани от пътя. Въпреки това автомобилът се врязъл в предната лява част на автобуса, след което отскочил встрани, връщайки се в лентата, която преди това е напуснал. 

На място е извикана линейка на филиала на ЦСМП-Симитли, патрулен автомобил на “Пътна полиция”, пожарна и специализиран автомобил на отряд “Спасителни дейности” към “Пожарна безопанстност и защита на населението”. Близо 30 минути спасителите са рязали ламарините на купето, за да извадят пострадалия. В колата не са открити документи и все още се изяснява чий е автомобилът и кой го е управлявал. 

Пострадалият е на видима възраст около 30 години. Той е настанен в реанимация, в състояние на кома, с травма на гръдния кош, фрактури на ръце и крака, има поражения на вътрешните органи. Лекарите се борят за живота му.

Според очевидци на катастрофата, вероятно причината за инцидента е заспиване зад волана. Шофьорът на автобуса обяснил, че движещият се зад автомобила камион присветквал и подавал сигнал с клаксона на шофьора, виждайки го, че навлиза в насрещното платно.

The post Мъж в кома след катастрофа край Симитли appeared first on OFFNews Новини.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване