10/16/12 10:13
(http://radiomilena.com/)

Брат на имотен измамник задържан в група за секс-компаньонки

ii 300x199 Брат на имотен измамник задържан в група за секс компаньонкиТрима мъже и една жена са привлечени, като обвиняеми за трафик на хора, неутрализиран в резултат на действията на служители от отдел «Борба с организираната престъпност» – Бургас. С решение на Бургаския районен съд мъжете са с постоянни мерки «задържане под стража», а жената е освободена под «домашен арест», тъй като има малко дете. Лицата са задържани след проведена специализирана полицейска операция, в която се включили и служители от отдели «Борба с организираната престъпност» в Сливен и Габрово. В резултат на проведените процесуално – следствени действия е установено, че организатор на групата е 50 годишния В.Д. от Бургас, брат на задържания през септември 2010 година за крупни имотни измами – Здравко Донев «Капона». За В.Д. работели : 41 годишния П.Д. от Бургас и семейство от Сливен – Д.Ж., 31 годишен и В.Ж., 24 годишна. Ангажиментите на бургазлията и сливенчанина се свеждали до превозване и охрана на секс-компаньонките, а 24 годишната жена подбирала и склонявала момичетата, използвайки свои познати и приятелки за връзка. От девойките не се криела основната цел на дейността им, като първоначално им било обещано «прихода» да се дели наполовина. В последствие обаче процента все повече намалявал, за да достигне 70 % за сутеньора и 30 % за момичетата. До момента пред съдия са разпитани близо 18 свидетелки, от които пет са непълнолетни. Голяма част от момичетата са от вътрешността на страната, като в Бургас отсядали на квартири. Непълнолетните работели само през деня, като родителите им не подозирали за заниманията им. Момичетата / на възраст между 15 и 25 години/ предлагали сексуални услуги срещу заплащане в импровизирани клубове, ситуирани в централната част на Бургас, а през летния сезон се изтегляли на квартири и упражнявали дейността си и в к-г «Каваци» край Созопол. За час стандартен секс тарифата им била 100 лв., без транспортните разходи и наем за предоставеното помещение, за половин час цената падала до 60 лв., но «промопакета» за сезона бил – 400 лв. за 6 часа. По данни на девойките, някои от тях употребявали и марихуана, за да бъдат по-оборотни и отстъпчиви пред желанията на клиентите. При проведените от служителите на отдели «Борба с организираната престъпност» претърсвания на жилищата, ползвани от задържаните, са иззети множество мобилни телефони, СИМ карти, боеприпаси, компютърни конфигурации с порнографско съдържание, визитки на момичета на повикване, сексуални артикули и наркотични вещества / марихуана/. Работата по случая продължава от служители на бургаския отдел «Борба с организираната престъпност»  под прякото ръководство на Районна прокуратура – Бургас.

 Брат на имотен измамник задържан в група за секс компаньонки

bookmark Брат на имотен измамник задържан в група за секс компаньонкиsvejo Брат на имотен измамник задържан в група за секс компаньонкиgoogle Брат на имотен измамник задържан в група за секс компаньонкиdelicious Брат на имотен измамник задържан в група за секс компаньонкиstumbleupon Брат на имотен измамник задържан в група за секс компаньонкиfacebook Брат на имотен измамник задържан в група за секс компаньонкиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване