10/21/12 12:33
(http://radiomilena.com/)

Открит национален турнир по спортни танци за Купа Блясък – Поморие

turnir2 213x300 Открит национален турнир по спортни танци за Купа Блясък   ПомориеНа 27.10.2012г. в спортната зала на Гранд хотел Поморие ще се проведе XV-ят Открит национален турнир по спортни танци за Купа Блясък – Поморие, съобщиха от отбора домакин. Турнирът се организира от Община Поморие, Българска федерация по спортни танци, Клуб по спортни танци „Блясък“ – Поморие , със специалното съдействие на Гранд хотел Поморие . Традиционното за града състезание е част от спортният календар на Община Поморие и БФСТ и се провежда под патронажа на Кмета на Община Поморие Г- н Иван Алексиев.
В надпреварата ще вземат участие танцови двойки от цялата страна, които ще се състезават в 20 състезателни класа и ще бъдат оценявани от 13 съдии. Финалистите на турнира ще бъдат наградени с купи, медали, грамоти и предметни награди.
Танцовият маратон ще започне в 12.00 часа с надпревара при състезателните двойки от класове 13E, 11D, 13D, 15D, 15С, 18D+D , некартотекирани двойки и момичета соло .
Официалното откриване и втората част на турнира ще започне в 17.00 часа. Ще се състезават двойките в класове 9E, 11E, 13C, 18C+C, 18B+BLa, 18B+BSt, 18A+ALa . Атракцията на вечерта ще е надпреварата при майсторските двойки от класове B A M – латиноамерикански танци.
Организаторите на спортното мероприятие канят всички жители и гости на град Поморие да се насладят на магията на танца.

 Открит национален турнир по спортни танци за Купа Блясък   Поморие

bookmark Открит национален турнир по спортни танци за Купа Блясък   Помориеsvejo Открит национален турнир по спортни танци за Купа Блясък   Помориеgoogle Открит национален турнир по спортни танци за Купа Блясък   Помориеdelicious Открит национален турнир по спортни танци за Купа Блясък   Помориеstumbleupon Открит национален турнир по спортни танци за Купа Блясък   Помориеfacebook Открит национален турнир по спортни танци за Купа Блясък   ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване