10/23/12 13:20
(http://www.klassa.bg/)

Разпродават бизнес имоти заради дългове

По данни от Регистъра на публичните продажби, публикуван на сайта на Камарата на частните съдебни изпълнители, на търг заради дългове само в област Плевен са обявени 10 производствени имота, 16 търговски обекта, 5 офиса на фирми, 6 заведения.
Най-скъпият имот в областта е парцел в Червен бряг, обявен на първоначалната цена от 473 760.00 лева. Това е бивша фабрика на 3-етажа. Заради договорна ипотека се продава и завод в Чомаковци - цех за производство на почистващи пособия за домакинството, производствена сграда за тъкан и нетъкан текстил и складове за готова продукция. Началната цена, обявена за имота, е 130 240.00 лв.
Търговски имот в Долна Митрополия е на тезгяха за 46 380 лв., а триетажна производствена сграда в Индустриалната зона на Плевен за 322 712 лева. Съдия-изпълнител продава и 6 заведения – 4 от тях в Плевен, а останалите две - в селата Асеновци и Каменец. Най-висока е цената на заведение в Плевен – 68 900 лева. Магазините, обявени на търг са 9 на брой. Всичките са в Плевен, с изключение на един, който се намира в Белене. На търг излизат и 5 офис помещения в областния център. 
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване