10/24/12 10:10
(http://www.klassa.bg/)

Gantchо представя музиката като универсална рецепта за щастие

Новото видео към едноименната песен от първия соло албум на Gantcho ”Music is the answer” („Музиката е отговорът“) е заснето като реклама на продукт. Лентата представя музиката като магическо питие, съдържащо универсалната рецепта за щастие, като вселенски елексир за добро настроение, отговор на всички въпроси.

Герои в клипа са „Мис България 2011“ Ваня Пенева, поп певицата Теди Кацарова, моделът Мариам Саид, джаз певицата Миглена Димова, тенисистът Никола Петров, DJ Bobo, футболистът от Litex – Момчил Цветанов-Чико. Кадрите са заснети от Костадин Кръстев-Коко, а монтажът е на Орлин Станев.

Проектът за “Music is The Answer” се ражда от сътрудничеството на Gantcho с композитора Борис Чакъров, коийто е аранжор на всиички песни, заедно с изпълнителя. Записите са реализирани в студио Silvia Music в София, а дигиталното мастериране - в студията на Nautilus Mastering в Милано.
Текстовете на песните са на Gantcho - на английски и италиански език, а албумът е публикуван за дигитален даунлоуд в iTunes.com и Amazon.com.

Визията и дизайнът са на SferyxEntertainment Italy.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване