10/25/12 11:14
(http://www.klassa.bg/)

Добрина Чешмеджиева и Надя Обретенова стават доброволци

Водещите на БНТ Добрина Чешмеджиева и Надя Обретенова се включиха като доброволци в инициативата „Професионалисти в училище”. Тя е част от десетото издание на кампанията на фондация „Помощ за благотворителността в България” и Американската търговска камара- „Дни на доброволчеството”. Целта й е да обърне внимание на една от крайните цели на образованието –възпитанието и образоването на кадри, в дух на постигане на личен успех и допринасяне за напредък на обществото чрез труд и знания.

За да споделят своя хъс и професионален опит лицата на БНТ влязоха в класната стая на 12Б клас от 119 СОУ в София. Те разказаха на учениците как са избрали своята професия, както и какво е най-вълнуващото и интересното в журналистиката. Водещите на БНТ дадоха на учениците полезни съвети за професионалното им развитие и споделиха с тях, колко е важно да обичаш това, което правиш, за да бъдеш щастлив и успял.





Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване