10/25/12 15:23
(http://www.klassa.bg/)

Приватизация: 3 дружества ще се търгуват на непресъствен публичен търг на фондовата борса

Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол ще предложи за продажба три дружества с ограничена отговорност на неприсъствен публичен търг на “Българска фондова борса-София” АД. Това са: 925 дяла, представляващи 100% от капитала на “Артур” ЕООД, Смолян с начална тръжна цена за един дял – 4 лв.; 28 741 дяла, представляващи 100% от капитала на “Ира-Комерсиал” ЕООД, Бургас с начална тръжна цена за един дял –  4,21 лв.
8 дяла, представляващи 0,15% от капитала на “Техноресурс” ООД, Горна Оряховица с начална тръжна цена за един дял – 186 лв. Началната дата на предлагането на пакетите от дялове на неприсъствения публичен търг е шестият работен ден от датата на обнародване на решението в Държавен вестник, а крайната – 16 работни дни след обнародването му. Информационните меморандуми на дружествата, които включват и проект на договор за продажба на дялове, ще бъдат разглеждани в сградата на АПСК. Заинтересуваните имат възможност да закупят меморандума срещу заплащане.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване