10/25/12 15:02
(http://www.klassa.bg/)

Том Круз съди изданията, написали, че е изоставил Сури

Том Круз започна съдебна процедура срещу две списания, които написаха, че актьорът е изоставил дъщеря си Сури, след като се разведе с актрисата Кати Холмс. Искът е заведен в съд в Лос Анджелис срещу "In Touch" и "Life & Style", публикуващи сензации за живота на звездите. Круз иска 50 милиона долара за клевета и нанесени морални вреди.
„Том е внимателен баща, който силно обича Сури. Тя е важна част от неговия живот и ще бъде винаги. Да се каже, че я е изоставил е груба лъжа“, обяви адвокатът на актьора. 
В броя си от юли  "Life & Style" пусна материал със заглавие „Изоставена от татко“. Информацията бе преповторена от "In Touch" през септември, като изданието уточни, че малката Сури , която е на 6 г. не била виждала баща си от 44 дни.
При делото за развод през юни, актрисата Кати Холмс настоя за пълно  попечителство над детето. Двойката после се разбра за съвместно упражняване на родителски права, но обстоятелствата около него не бяха съобщени публично, отбелязва АФП. 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване