10/26/12 22:32
(http://www.klassa.bg/)

Заловиха обирджия на три артеки в столицата

МВР залови в петък вечер мъж, който е ограбил три аптеки в столицата в рамките на час и половина. Около 18.00 часа се получава сигнал на спешния телефон 112 за нападната аптека в квартал „Мусагеница". От продавачката са отнети около 230 лева. Тя дава описание на нападателя, който успява да избяга. Незабавно екипите започват да работят по сигнала. Започват заградителни мероприятия.
След около 20 минути се получава сигнал, че в „Дианабад"също е нападната продавачка в аптека и са отнети около 100 лева.
След опит за извършване на грабеж от аптека в квартал „Изток" е задържан 51-годишен столичанин с инициали Р. Ц. Той не е криминално проявен. Мъжът се е опитал да извади оръжие срещу служителите на реда при задържането, но полицаите са успели да го неутрализират. В момента се извършва оглед на място. Изяснява се дали оръжието е боен или газов пистолет.
Преди около десетина дни отново в София има още два случая в близки райони. Има съвпадение по описанията от предходните дни и ще се проверява дали 51-годишният Р. Ц. не е извършител и на тези престъпления.
 
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване