10/26/12 23:00
(http://www.klassa.bg/)

Сентиментал Суингърс: червени, дръзки и съблазнителни

На 9 ноември в 22:00 вратите на Sofia Live Club ще посрещнат най-запалените почитатели на танцовите забави от 60-те години на миналия век. Сентиментал Суингърс ще отпразнуват втория си рожден ден точно в стила на филмите от онова време.
Sofia Live Club ще се превърне в зона, подходяща само за удобни обувки. Специално за събитието Сентиментал Суингърс подготвят нов репертоар, посветен на танците. През лятото Вера, Деси и Рони представиха първия си сингъл „Unemployed Lovers“ и радваха публиката на няколко фестивала в България и чужбина. За предстоящото музикално приключение на 9 ноември трите дами на суинга обещават повече рокабили, буги и туист в компанията на Михаил Йосифов Секстет и диджейското дуо The Smugglers Collective.
Предстоящият концерт е с подходящо за очакваната атмосфера име - Friday Night Fever. Вдъхновени от Елвис, Сентиментал Суингърс този път ще предложат на публиката един различен лайв, който ще е по-рокендрол от всякога. В новия репертоар на дамите ще намерят място само много танцувални песни, на които самите Сентиментал Суингърс ще танцуват и ще се смесят с публиката.
Friday Night Fever ще бъде едно необикновено парти за рожден ден – концептуално, емоционално и танцувално. Освен това дамите от Сентиментал Суингърс подготвят интересна томбола с изненадващи награди. На втория си рожден ден Вера, Деси и Рони ще правят подаръци. До момента е ясно едно – някои от спечелилите в играта на 9 ноември, ще получат не друго, а участие на самите Сентиментал Суингърс в техен личен празник, който ще мине под незабравимия отпечатък на суинга.
Билетите вече са в предварителна продажба в мрежата на Eventim на цена от 12 лв., а в деня на събитието ще бъдат 15 лв.
Повече подробности за предстоящия концерт можете да откриете във фейсбук страницата на Сентиментал Суингърс, където в следващите седмици дамите ще разкриват детайли от концепцията за втория си рожден ден:
https://www.facebook.com/SentimentalSwingers?fref=ts



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване