10/27/12 12:25
(http://www.klassa.bg/)

2 милиона посетиха най-големия бургаски мол

Мол Galleria Burgas награди петима шофьори на таксита за това, че са превозили най-много посетители от морските курорти. Търговско – развлекателният център стартира играта през месец юни. Над 100 самостоятелно работещи таксиметрови шофьори от районите на Поморие, Несебър, Равда и Свети Влас се включиха в надпреварата. Според регламента те трябваше да поставят на автомобилите си стикери с надпис “I drive to Galleria Burgas”/(“Аз карам към Galleria Burgas”), информиращи, че участват в играта, и при всяко посещение в търговския център да заверяват специално издадената за целта книжка. Ръководството на мола бе осигурило награден фонд от 4000 лева, който да разпредели на класиралите се на първите 5 места.
От отварянето си през месец май т.г. досега Galleria Burgas е регистрирала над 2 милиона посещения. Близо 5000 от тях са осигурили включилите се в играта таксиметрови шофьори.
Първата награда за най-много доведени туристи и чек за 1000 лева получи Паиско Паисков. След него в класацията се наредиха Юмер Юмер, който бе награден с чек за 900 лева, Мустафа Мехмед – 800 лева, Рамзи Смаил – 700 лева и Петко Маринов – 600 лева.
Юли беше най-силният месец за нас, казаха наградените, с което направиха и своеобразен коментар за тазгодишното развитие на туризма в региона.
Равносметката за отминалия летен сезон доказва, че мол Galleria Burgas успя за кратко време да се превърне в социалния център на региона. Впечатляващ с авангардните си инициативи, с чувството за сигурност и удобство при пазаруване и разтоварване с уникалните възможности за развлечение, най-големият мол на Южното Черноморие бързо привлече отворените към новости бургазлии и гости на региона.
Търговският център продължава с приятните изненади. До края на годината той е подготвил за своите клиенти поредица от инициативи, чрез които в приятна атмосфера и комфорт, независимо от метеорологичните условия, зимните месеци ще се превърнат в истински празници за Бургас. В мол Galleria Burgas в момента има 92 търговски обекти и всички те, с атрактивни промоции, се включват в начинанието да направят „зимен Бургас” още по-приятно място за живеене.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване