10/27/12 18:11
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

“Ако човек снима полицай, става страшно” (видео)

Ако човек снима полицай, става страшно. Това заяви в извънредно интервю Боян Максимов – младежът, снимал спящите униформени полицаи в служебен автомобил.

OFFNews излъчи на живо интервюто с Максимов, който беше гост на Гневни млади хора. Пред камерата на “Гневните” , в разговор с журналиста от Mediapool Борис Митов, младежът разказа за своите проблеми с органите на властта.

Единият полицай, който заснех, ми състави 3 акта. За това, че нямам лична карта при полицейска проверка, ме хвърлиха в килията като куче, заяви Максимов.

Тази снимка е протест – скарах се с роми, които живееха под блока незаконно. Бях нападнат от мъж и жена, бяха пияни, аз се дръпнах настрани. Полицаи от Второ районно управление във Варна ги пуснаха от ареста след половин час, а аз трябваше да постъпя в болница, защото бях намушкан в рамото и със счупен нос, обясни младежът.

Максимов съобщи, че има и още един прикрит случай – неговият приятел Николай Цветков е станал жертва на полицейско насилие във Второ районно полицейско управление във Варна.

Младежът призна, че в миналото си е осъждан и е лежал в затвора, но е освободен предсрочно за добро поведение.

Бил съм наркоман, но това е мое минало. Осъждан съм, но към момента не съм престъпник, заяви Максимов.

В събота вътрешният министър Цветан Цветанов съобщи, че МВР ще се произнесе чак в понеделник по случая с говорителя на варненската полиция Калинка Пенчева.

Днес работи комисията, която трябва да се срещне със свидетелите, служителката и лицето, което беше обидено по този недостоен начин, заяви Цветанов.

Не смятам, че аз трябва да присъствам на тази комисия. Аз като какъв съм там, коментира Максимов.

 

The post “Ако човек снима полицай, става страшно” (видео) appeared first on OFFNews Новини.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване