10/27/12 12:11
(http://www.klassa.bg/)

Ермано Шервино дойде на кон

Шест годишният кон Трой, порода фризиец със жокей Красимир Симеонов откри официалното ревю на италианският дизайнер Ермано Шервино за сезон 2012-2013 в София. Улица „Съборна”, където се намира бутикът от веригата на марката остана затворена за движение, за да могат гостите да наблюдават най-новите 25 модела висок клас тоалети за жените, 15 за мъжете и почти толкова за деца.
По 18 метровата пътека дефилираха едни от най-добрите топ модели на „Ивет Фешън” сред които Ваня Билева, Кристина Милева,Ирина Джупанова, актьорът от филма „Кецове” Иво Аръков, Денис Георгиев и други.
Новата колекция буквално „избухна” във фонтани от фойерверки под звездното небе и специално построената сцена за дефилето.
„Шервино” есен зима 2012-2013 е вдъхновена от грациозността и елегантността на конете, всичко е подчинено и вдъхновено от ездата. Сдържаност, изчистени линии и монотонна палитра са акцентите в есенната колекция. Повелители на модата ще бъдат жените с дрехи, типични с британския консерватизъм и италианската елегантност и класика. През очите на дизайнера жената тази зима е грациозна, благородна и елегантна. Графитните цветове преобладават в есенната палитра на дизайнера.
За господата този сезон Ермано Шервино залага на елегантната линия, като същевременно добавя и доза провокативност. Мъжката мода акцентира върху тъмно зеленото и сивото, докато дамите залагат на мекотата на кафявото и изтънчеността на черното. Палтата тази есен са до коляното, силно вталени, но ефирно обгръщащи женските извивки.
Леопардовата палитра от миналата година е заменена от изчистените и хармонични тонове, типични за хладния сезон. Ботушите са допълващ елемент в цялостната визия, открояващи се с дължината до бедрото и цвят, сливащ се с този на тоалета.
Пищното и бляскаво ревю в столицата се превърна в център на италианските тенденции, впечатлили звезди от световен ранг. Флорентинският стилист, облича знаменитости като Шарън Стоун и Ума Търман, прикова погледите с най-новите си предложения за студения сезон.
Госпожа Силва Минкова, която е официалният представител на марката за България обяви, че част от средствата от продажбата на дрехите от ревюто ще отидат за благотворителна цел.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване