10/27/12 13:49
(http://www.klassa.bg/)

Карла Бруни към приятелката на Оланд: Ожени се!

По-добре се ожени за него! Ще ти ти бъде по-лесно! Така Карла Бруни съветва Валери, приятелката на настоящия френски президент Франсоа Оланд. Валери е свободомислеща журналистка, която не отдава кой знае какво значение на брака. бившата първа дама на Франция проговори за първи път след загубата на Саркози. Направи го првед сп. «Elle». "Не бих давала съвети, но е далеч по-леко да съпруга на държавния глава, отколкото само интимна приятелка. Президентството не е лесна работа, то е отговорност, а за да я носи по-спокойно, държавният глава трябва да има до себе си  съпруга. Президентската власт предполага да присъстваш на официални места, поофициален начин. Никола не е настоявал да се женим. Но когато го направихме, стана много по-спокоен", признава бившата първа дама на Франция. Тя разказва, че дори е спряла за известно време музикалната си кариера, за да се посвети на задълженията, които е трябвало да поеме като съпруга на държавния глава. Карла коментира и позицията на Валери: "Сложно е наистина. Тя се занимава с журналистика. а журналистиката, дори и в сферата на културата, винаги е опозиция на властта. Затова ще и бъде трудно. Трябва да избере едно от двете. Да бъде опора на мъжа си, или да прави кариера. Не знам какво ще избере, но кой не е правил грешки в живота си?", пита риторично Бруни. И прави доста директни признания за себе си: "Бременна на 43! Не е лесно. Бе труден период, защото мнозина не ме разбираха, имаше дори и жестоки хора".
Не след дълго на пазара ще се появи новият албум на Карла Бруни - Саркози, без съмнение мнозина го очакват с нетърпение.



.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване