10/27/12 11:14
(http://radiomilena.com/)

Убийство с кухненски нож до ЖП прелез в с. Свобода

ubiistvo 300x224 Убийство с кухненски нож до ЖП прелез в с. СвободаНа 26.10.т.г. около 21.30 ч. в Районно управление «Полиция» – Камено е получено съобщение за открито в близост до ж.п. прелеза в с. Свобода, общ. Камено тяло на младо момиче с няколко прободни рани – установено е, че трупа е на : 28 годишната Е.Ф. от с. Свобода. В резултат на бързите оперативно-издирвателин действия, предприети от служителите на сектор «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас, Базовата научно-техническа лаборатория към ОДМВР – Бургас и Районно управление «Полиция» – Камено, е установена извършителката на убийството – това е : 21 годишната И.Ч. от Бургас, която направила пълни самопризнания по случая. В резултат на извършената аутопсия е констатирано, че в тялото на 28 годишната Е.Ф. има седем прободни рани, две от които в сърдечната област. Вероятната причина за намушкването, осъществено с кухненски нож, е неизяснени личностни взаимоотношения между двете жени. И.Ч. е задържана за 24 часа в Районно управление «Полиция» – Камено, като предстои повдигането на обвинение и удължаване на срока на задържането й до 72 часа с прокурорско постановление.

 Убийство с кухненски нож до ЖП прелез в с. Свобода

bookmark Убийство с кухненски нож до ЖП прелез в с. Свободаsvejo Убийство с кухненски нож до ЖП прелез в с. Свободаgoogle Убийство с кухненски нож до ЖП прелез в с. Свободаdelicious Убийство с кухненски нож до ЖП прелез в с. Свободаstumbleupon Убийство с кухненски нож до ЖП прелез в с. Свободаfacebook Убийство с кухненски нож до ЖП прелез в с. СвободаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване