10/28/12 14:00
(http://www.klassa.bg/)

Левон Хампарцумян стана мениджър на годината


Призът „Мениджър на годината“ за 2012 г. беше спечелен от председателя на Управителния съвет на „УниКредит Булбанк“ Левон Хампарцумян. Това беше обявено по време на тържествена церемония, на която присъства и президентът Росен Плевнелиев. Конкурсът се провежда за пети път.

„Много съм развълнуван и изненадан че точно аз станах носител на наградата тази година“, каза Хампарцумян при получаване на наградата. „Като мениджър мога да кажа, че съм случил на екип. А на всички останали в тази зала и извън нея искам да кажа: никога не бива да забравяме, че се съревноваваме не с миналото си, а с останалия свят и затова ще трябва да тичаме толкова бързо, колкото и той”, каза още Хампарцумян.

До финалния кръг на конкурса стигнаха 10 бизнесмени, оглавяващи крупни компании с над 20 млн. лв. годишен оборот.

Освен голямата награда „Мениджър на годината“, на церемонията бяха присъдени и още три отличия. Зоя Паунова – маркетинг къмпани президент на „Астра Зенека България“, получи специалната награда за устойчиви резултати в бизнеса. Призът на публиката, определен чрез електронно гласувана на сайта на бТВ, получи изпълнителният директор на МЗ Communication Group Максим Бехар. Учредената за пръв път тази година награда за „мисия в полза на обществото“ отиде при БНТ.



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване