10/28/12 08:53
(http://radiomilena.com/)

На 8 ноември Бюджет 2013 влиза в пленарна зала

На 8 ноември проектобюджетът за следващата година влиза за разискване в пленарна зала. Това съобщи пред БНР шефът на парламентарната комисия по бюджет и финанси в НС и депутат от ГЕРБ Менда Стоянова, цитира КРОСС. На първо четене той вече е одобрен в ресорните комисии на парламента, припомни тя.

По повод коментарите, че приходите в хазната за следващата година са завишени, Стоянова заяви, че приходната част изглежда доста напрегната и амбициозна, но е планирана прецизно. Смятам, че е абсолютно изпълнима и реална, категорична бе Менда Стоянова.

Четвърта поредна година в кризата ние продължаваме да стоим стабилно и като фискална консолидация, и като банкова система, и това ще продължи и за 2013 г., изтъкна Стоянова.
По думите й правителството трябва да балансира между очакванията за развитието на икономиката, приходите и това, което трябва да се случи в разходната част на бюджета. Стоянова допълни, че за бюджета е важен не толкова ръстът на Брутния вътрешен продукт, колкото изпълнението на неговата и приходна и разходна част.

 На 8 ноември Бюджет 2013 влиза в пленарна зала

bookmark На 8 ноември Бюджет 2013 влиза в пленарна залаsvejo На 8 ноември Бюджет 2013 влиза в пленарна залаgoogle На 8 ноември Бюджет 2013 влиза в пленарна залаdelicious На 8 ноември Бюджет 2013 влиза в пленарна залаstumbleupon На 8 ноември Бюджет 2013 влиза в пленарна залаfacebook На 8 ноември Бюджет 2013 влиза в пленарна залаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване