10/28/12 08:38
(http://radiomilena.com/)

Цената на гроздето на едро скочи с 18%

 Цената на гроздето на едро скочи с 18%С 18% е скочила през изминалата седмица цената на гроздето на едро, достигайки средно 1,77 лева за килограм. Това сочат данните на Държавната комисия по стоковите борси и тържищата, предаде КРОСС. Поскъпване с 2,1% е отчетено и при ябълките, като цената им през седмицата достигна до 99 стотинки за килограм.

От комисията по стоковите борси отчита увеличение и при цената на краставиците – 8,8% средно, до 99 стотинки за килограм. Макар и минимално, по-скъпо са се търгували и зелените чушки, картофите, кравето сирене.

Поевтиняване е отчетено при доматите – с 3,3%  до 1,45 лв. за килограм, както и при червените чушки, зелето, каймата, оризът.

 Цената на гроздето на едро скочи с 18%

bookmark Цената на гроздето на едро скочи с 18%svejo Цената на гроздето на едро скочи с 18%google Цената на гроздето на едро скочи с 18%delicious Цената на гроздето на едро скочи с 18%stumbleupon Цената на гроздето на едро скочи с 18%facebook Цената на гроздето на едро скочи с 18%Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване