10/29/12 14:40
(http://radiomilena.com/)

В края на ноември решават за добавка към най-ниските пенсии

 В края на ноември решават за добавка към най ниските пенсии Ако приходната част в бюджета продължи да върви по-добре от планирането, това ще даде възможност да има допълнителна добавка за най-ниските пенсии. Това заяви министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов в Монтана, където откри обновената сграда на областната администрация, предаде КРОСС.

Той уточни, че конкретни цифри за нивото на изпълнението ще има в края на ноември и тогава ще може да се каже с по-голяма сигурност.

Министър Младенов заяви, че през следващата година се отделят над 600 милиона лева за увеличаване на пенсиите. Средното повишение ще е с 9,3 на сто, а най-голямото с 9,8 на сто. Увеличават се и минималната, максималната и социалната пенсии, уточни министърът.

Министър Младенов каза още, че за последните три години са вложени около 16 млн. лв. за обновяване на 82 обекта в цялата страна по проект “Красива България”. От тази сума 7 милиона лева са съфинансирани от общините.

По думите му ефектът от програмата  и от други програми, които се изпълняват от Министерството на труда и социалната политика е много голям. Те дават възможност в кризата да бъде осигурена работа за много безработни.

 В края на ноември решават за добавка към най ниските пенсии

bookmark В края на ноември решават за добавка към най ниските пенсии svejo В края на ноември решават за добавка към най ниските пенсии google В края на ноември решават за добавка към най ниските пенсии delicious В края на ноември решават за добавка към най ниските пенсии stumbleupon В края на ноември решават за добавка към най ниските пенсии facebook В края на ноември решават за добавка към най ниските пенсии Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване