10/30/12 10:00
(http://radiomilena.com/)

Обмяна на опит между общинските съвети на Несебър и Трявна

176 Обмяна на опит между общинските съвети на Несебър и Трявна

Представителна група от общински съветници,водена от Нели Цанева-председател на Общинския съвет-Трявна  гостува на своите колеги от Несебър

 

Целта на посещението бе обмяна на опит за действащи добри практики между двата органа на местното самоуправление и обсъждане на формите и програмата за бъдещо сътрудничество. Гостите от Трявна имаха възможност да се запознаят с културно-историческите забележителности на Стария Несебър-единственият български град под егидата на ЮНЕСКО-обект, включен в списъка на Световното наследство.

Като залог за бъдещо партньорство Нели Цанева  връчи на председателя на  Общинския съвет-Несебър Благой Филипов изящна пластика, произведение на изкуството на прочутата тревненска дърворезбарска школа.

                                                                            Максим МОМЧИЛОВ

 

 Обмяна на опит между общинските съвети на Несебър и Трявна

bookmark Обмяна на опит между общинските съвети на Несебър и Трявнаsvejo Обмяна на опит между общинските съвети на Несебър и Трявнаgoogle Обмяна на опит между общинските съвети на Несебър и Трявнаdelicious Обмяна на опит между общинските съвети на Несебър и Трявнаstumbleupon Обмяна на опит между общинските съвети на Несебър и Трявнаfacebook Обмяна на опит между общинските съвети на Несебър и ТрявнаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване