10/30/12 10:06
(http://radiomilena.com/)

Утвърждаване на девиза “Няма невъзможни неща”

Fehtovka 098 1 Утвърждаване на девиза “Няма невъзможни неща”Доказаха го участниците в Първото градско първенство по фехтовка в Несебър, претворявайки в дело девиза на Фехтовална aкадемия “Васил Етрополски”. Млади мускетари от клубовете в Несебър, Свети Влас, „Виа Понтика”-Поморие и „Корсар” -  Бургас спориха за призовите места във физкултурния салон на СОУ ”Любен Каравелов”.

Ентусиазираната публика стана  свидетел на динамични и зрелищни двубои, изпълнени с много емоции и желание за победа.В състезанието на сабя при момчетата до 10 г. на върха триумфира Георги Апостолов.Той е ученик в 3 ”а” клас на СОУ”Любен Каравелов”-Несебър и вече втора година усвоява тънкостите на фехтовката под ръководството на треньора си Диан Зайков.

Отличието на Георги бе връчено от Йордан Динев-член на Съвета на ФА „Васил Етрополски” с пожелание за бъдещи успехи и рицарско поведение и в спорта,и в училище.

                                                         Мара МОМЧИЛОВА

 Утвърждаване на девиза “Няма невъзможни неща”

bookmark Утвърждаване на девиза “Няма невъзможни неща”svejo Утвърждаване на девиза “Няма невъзможни неща”google Утвърждаване на девиза “Няма невъзможни неща”delicious Утвърждаване на девиза “Няма невъзможни неща”stumbleupon Утвърждаване на девиза “Няма невъзможни неща”facebook Утвърждаване на девиза “Няма невъзможни неща”Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване