10/31/12 22:16
(http://www.klassa.bg/)

Prisun иска да вкара България в Гинес с най-голямата усмивка

България да влезе в книгата на рекордите „Гинес” като страната с най-голяма усмивка. Тази цел си е поставил производителят на соковете Prisun „Куадрант Бевъриджис”.

Кампанията се нарича „Подари усмивка на България” и ще се развива в специално създадена страница в социалната мрежа Facebook. Целта е българите да подарят своята усмивка на България. Набирането на снимки на усмихнати българи започва от ноември. След събирането им те ще бъдат подредени в арт инсталация, с която ще бъде поставен рекордът.

Кампанията се организира по повод новото „усмихнато” лице на соковете PRISUN. „Подари усмивка” вече ще е посланието на пазарния лидер в сегмента на тихите напитки към неговите клиенти и цялата страна. Освен с нови етикети, соковете Prisun вече ще се отличават и с нова форма на бутилките, за да са по-удобни за всекидневна употреба.

„Ние, екипът на Куадрант Бевъриджис, се ангажираме с това да внесем разнообразие във вашето ежедневие и така да освежим всеки ваш обикновен ден. А това може да се постигне лесно и вкусно. С Prisun не само ще подарите усмивка на своите близки, но и ще прекарате времето заедно в една приятна и свежа обстановка. Водени от простичкото желание да направим деня ви по-щастлив, ние с ваша помощ ще съберем споделените усмивки, за да подарим най-голямата на България”, заяви Тамир Шабат, изпълнителен директор на „Куадрант Бевъриджис”.

От 2007 г. Куадрант Бевъриджис е официалният бутилировач за България на продуктите на PepsiCo (Pepsi, Mirinda, 7UP), PLI (Lipton Ice Tea), Gat Foods (Prisun сокове и нектари) и производител на трапезната вода Bellissima. Компанията е един от най-динамично развиващите се играчи на пазара, един от лидерите в негазираните напитки и водеща в сегмента на тихите напитки през последните години.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване