10/31/12 09:00
(http://radiomilena.com/)

Красимир Ранков /Ставрев/ от „Стъклен дом“ на поморийска сцена

krasimir rankov Красимир Ранков /Ставрев/ от Стъклен дом на поморийска сценаНа 8 ноември /четвъртък/ от 19.00 часа Драматичен театър „Адриана Будевска“ Бургас гостува в Поморие на новата сцена на Читалище „Просвета 1888“.

Почитателите на театъра ще имат възможност да видят Красимир Ранков /Ставрев от филма „Стъклен дом“/ и прекрасните актьори от бургаския театър Стоян Памуков, Димитрина Тенева, Асен Лозанов, Деница Денчева

в блестящата френска комедия „Мъже на изчезване“  от Жан-Жак Брикер и Морис Ласег, съобщиха от читалището.

Постановка – Иван Савов

Сценография – Вечеслав Парапанов

Костюми – Мария Диманова

Какво се случва с мъжете днес? Къде са? Феминизмът по-опасен ли е от масонството? Колко високо сме от нова епоха на матриархат? И всъщност, колко категорична е днес разликата между половете?

Все въпроси, в търсене на отговорите, в които ни заплита една от най-бляскавите съвременни комедии – „Мъже на изчезване“ от Жан-Жак Брикер и Морис Ласег.

Бляскава комедия, осъществена от бляскав актьорски състав – проверените в много битки мъже, ветерани на сцената и манежа:

60 годишните Красимир Ранков и Стоян Памуков, стопроцентовата жена Димитрина Тенева и младите дарования Асен Лозанов и Деница Денчева.

Два часа изискано забавление. Смях до сълзи или смях през сълзи.

Както ви харесва!

Цена на билетите – 8 и 6 лв.

Билети може да закупите на касата в Читалище „Просвета 1888“- Поморие

Телефони за информация -  2 23 16 ,  0887411925

 Красимир Ранков /Ставрев/ от Стъклен дом на поморийска сцена

bookmark Красимир Ранков /Ставрев/ от Стъклен дом на поморийска сценаsvejo Красимир Ранков /Ставрев/ от Стъклен дом на поморийска сценаgoogle Красимир Ранков /Ставрев/ от Стъклен дом на поморийска сценаdelicious Красимир Ранков /Ставрев/ от Стъклен дом на поморийска сценаstumbleupon Красимир Ранков /Ставрев/ от Стъклен дом на поморийска сценаfacebook Красимир Ранков /Ставрев/ от Стъклен дом на поморийска сценаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване