10/31/12 17:35
(http://radiomilena.com/)

НАП ще могат да запечатват и изземват вендинг автомати без мобилна връзка

Данъчните инспектори ще могат да запечатват и изземват вендинг автомати, ако нямат мобилна връзка с информационната система на Националната агенция за приходите (НАП). Това предупреждават от пресцентъра на агенцията и напомнят, че днес изтича крайният срок, в който собствениците на такива автомати трябва да модифицират фискалните им устройства.

Под общото название „вендинг машина“ попадат всички автомати за покупки на самообслужване, при които човек избира какво да купи с натискане на бутони и плаща цената им, без да се налага обслужване от продавач. От НАП предупреждават, че работата на вендинг машини без фискални устройства може да доведе и до налагане на санкция, достигаща до 10 000 лв.

 НАП ще могат да запечатват и изземват вендинг автомати без мобилна връзка

bookmark НАП ще могат да запечатват и изземват вендинг автомати без мобилна връзкаsvejo НАП ще могат да запечатват и изземват вендинг автомати без мобилна връзкаgoogle НАП ще могат да запечатват и изземват вендинг автомати без мобилна връзкаdelicious НАП ще могат да запечатват и изземват вендинг автомати без мобилна връзкаstumbleupon НАП ще могат да запечатват и изземват вендинг автомати без мобилна връзкаfacebook НАП ще могат да запечатват и изземват вендинг автомати без мобилна връзкаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване