10/31/12 17:27
(http://radiomilena.com/)

Нова порция дъжд залива страната

dajd Нова порция дъжд залива страната През нощта облачността ще се вплътнява. Още сутринта в западната част от страната ще започнат превалявания, които до вечерта ще обхванат и крайните източни райони. По-интензивни ще са през деня в Рилородопската област, а през нощта и в югоизточната част от страната. Утре ще се появи до умерен, в източната половина от страната и силен югоизточен вятър. Минималните температури ще са между 5° и 10°, по Черноморието до 14°, а максимални от около 8°-10° в северозападните райони до 16°-18° в източните.

Атмосферното налягане ще е по-ниско от средното за месеца.

Над планините ще е облачно, още над 600-800 м.н.в мъгливо. Ще превалява дъжд, а по върховете на Рила и Пирин и сняг. Значителни сумарни количества за деня се очакват над Рилородопската област, на места надхвърлящи 30-50 л/кв.м. Вятърът по билата ще е от юг-югоизток, бурен, на моменти и ураганен, често надхвърлящ 100 км.ч. Дневна температура на 1200 м.н.в около 11°, на 2000 м около 6°.

По Ченоморието ще е облачно. Ще завали едва вечерта. Ще духа силен югоизточен вятър. Вълнението на морето ще е умерено 3-4 бала. Температурите през деня ще достигнат 15°-17°./КРОСС/

 Нова порция дъжд залива страната

bookmark Нова порция дъжд залива страната svejo Нова порция дъжд залива страната google Нова порция дъжд залива страната delicious Нова порция дъжд залива страната stumbleupon Нова порция дъжд залива страната facebook Нова порция дъжд залива страната Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване