11/01/12 13:25
(http://www.klassa.bg/)

Skyprint предлага най-достъпния картинен речник по английски

Преди да започнат да съставят правилни изречения на английски децата трябва да разполагат с определен лексикален запас. Картинният речник съдържа най-употребяваните думи в немския език и е съставен по начин, който прави овладяването им забавно и приятно. Може да бъде използван както с помощта на родител или учител, така и самостоятелно.
В този речник най-употребяваните думи в английския език са представени тематично, а не по азбучен ред. Така детското внимание се привлича много по-лесно, а запаметяването е по-трайно и надеждно. Думите са обособени в 23 теми. В началото на повечето от тях има въвеждащи илюстрации, които провокират детското въображение. Освен предметите от обкръжаващия ги свят тук децата ще научат думите, изразяващи основните действия, цветове, числа, професии, противоположности, дните на седмицата и месеците.
Речникът може да се използва с помощта на родител, учител или самостоятелно. Под всяка английска дума е дадено нейното произношение с български букви, а отдолу - преводът. На английски буквата "r" много често не се чете в края на дума или сричка. Затова в тези случаи тя не е обозначена в транскрипцията. Знакът ":" в транскрипцията означава, че предходната гласна се удължава.
Съдържание
Семейство
Играчки
Превозни средства
Действия
Числа
Цветове
Противоположности
Професии
На училище
На село
Природа
Диви животни
плодове и зеленчуци
На море
Храни
Тялото
Вкъщи
Кухня
Хол
Спалня
Баня
Дрехи
Дните от седмицата, месеците

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване