11/01/12 19:47
(http://www.klassa.bg/)

Адвокатът на осъдените на смърт българи: Шансовете им са 50 на 50

Българите Иван Костов и Георги Бакалов, които вчера бяха осъдени на смърт в Малайзия за трафик на амфетамини, имат около 50 на 50 шанс да избегнат смъртната присъда на втора или трета инстанция. Това обясни пред Дарик адвокатът на двамата българи Притам Синг Доал.
„Те не са знаели какво носят. Дори не са знаели, че изобщо носят нещо. Това ни е позицията и пред съда. Чантите са им дадени от трето лице, което е арестувано заедно с тях. Изложихме пред съда, че чантите са им дадени от третото лице и, че двете момчета даже не са ги докосвали до момента, в който не са пристигнали на летище Сенай в Джохор Бару. Момчетата твърдят, че не те са предали чантите преди полета си и, че не са знаели какво е съдържанието им", каза още адвокатът.
Георги Бакалов и Иван Костов бяха арестувани миналото лято с 5 килограма амфетамини в Малайзия, след като дрогата бе открита в тайници в куфарите им. Вчера двамата младежи бяха осъдени на на смърт чрез обесване.

Дарик.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване