11/01/12 10:45
(http://www.klassa.bg/)

Ваучер по 20 лв за първите 100 на опашката!

H & M, Hennes & Mauritz AB, международната търговска верига, известна с предлагането на модерно облекло, отваря трети магазин в София в Bulgaria Mall на бул. България 69. Откриването ще се състои на 1-ви Декември в 12:00.
“В допълнение към вече четирите успешни откривания в страната, сме много развълнувани да отворим следващия си магазин в тази нова бизнес локация за София“, сподели г-жа Доминик Фантачино, регионален мениджър на H&M за България. Ние познаваме добре своя бизнес модел - мода и качество на най-добрата цена и ще предоставим на нашите клиенти най-доброто шопинг преживяване, което H&M предлага.“
Разположен на 1.700 кв.м., магазинът на H&M ще предлага пълен избор от качествени и модерни облекла, включващи дамска, мъжка, младежка и детска мода, бельо, aксесоари, както и Divided, H&M Sport и Mama. Магазинът ще бъде отворен всеки ден от понеделник до неделя, от 10:00 до 22:00.
Този сезон H&M предлага цветни, разнообразни и много бляскави продукти за своите клиенти. Един микс от модерни кройки, и силно подчертани силуети, предлагайки различни варианти за комбиниране. Мъжката колекция предоставя отличен избор, независимо дали ще е костюм съчетан с поло или по лежерно облекло, като дънки със сако от туид.
За да отпразнува отварянето на петия си магазин в България, H&M ще даде 100 карти-ваучер, всяка на стойност от 20 лева, на първите клиенти на опашката.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване