11/01/12 13:48
(http://radiomilena.com/)

Зам. министър Иво Маринов: Ръстът на чуждестранните туристи е почти 5% /видео/

DSC00114 1024x768 Зам. министър Иво Маринов: Ръстът на чуждестранните туристи е почти 5% /видео/

За летния сезон ръстът на чуждестранните туристи е почти 5%, съобщи пред журналисти в Гранд хотел Поморие заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов. Той, заедно с областния управител Константин Гребенаров и кметът Иван Алексиев участваха в дискусията по проект „Разработване на стратегия за бранд „България”, продуктови и регионални брандове и въвеждане на интегриран бранд мениджмънт”.
Същият размер е и ръстът на приходите, спрямо миналата година, посочи още зам. министър Маринов. В момента в парламента тече процедура по приемане на бюджета за следващата година и в него са предвидени средства за национална реклама. „Имаме и около 20 млн. лв. по ОП „Регионално развитие” за различни проекти, които ще бъдат реализирани в началото на следващата година. Става въпрос за интегрирана кампания за насърчаване на вътрешния туризъм, интегрирани рекламни кампании на шест водещи пазара – Германия, Русия, Украйна, Полша, Румъния и Швеция. Ще има средства и за иновативни рекламни материали за пилотно участие в специализирани борси и изложения в страната и чужбина. В момента доразработваме документацията, за да може да бъдат обявени обществени поръчки и да може да се кандидатства по тях и най-добрите да спечелят“, заяви още Маринов и допълни, че в края на януари или в началото на февруари ще стане ясно ще има ли България ново лого.

видеозапис може да гледате тук:

 Зам. министър Иво Маринов: Ръстът на чуждестранните туристи е почти 5% /видео/

bookmark Зам. министър Иво Маринов: Ръстът на чуждестранните туристи е почти 5% /видео/svejo Зам. министър Иво Маринов: Ръстът на чуждестранните туристи е почти 5% /видео/google Зам. министър Иво Маринов: Ръстът на чуждестранните туристи е почти 5% /видео/delicious Зам. министър Иво Маринов: Ръстът на чуждестранните туристи е почти 5% /видео/stumbleupon Зам. министър Иво Маринов: Ръстът на чуждестранните туристи е почти 5% /видео/facebook Зам. министър Иво Маринов: Ръстът на чуждестранните туристи е почти 5% /видео/Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване