11/01/12 14:17
(http://www.klassa.bg/)

Яне Янев обвини Кунева, че лъже за фамилията си

 Лидерът на РЗС Яне Янев за пореден път атакува лидерът на Движение „България на гражданите“ Меглена Кунева.

На брифинг в НС той доказа, че тя е носила фамилията на съпруга си - „Пръмова". Янев припомни, че първият ни еврокомисар отрича да е носила тази фамилия, защото имала тоталитарен привкус.

Това са глупости и лъжа на търкалета. От какво се срамува, ако иска да се казва „г-жа Космическа", коментира Яне Янев. Той иска да знае защо Меглена Кунева се страхува от фамилията на съпруга си.
Янев иска да знае още какво е получила тя през времето, в което е била Пръмова и защо след 90-та година е "скрила" фамилията си.

Лидерът на РЗС раздаде на медиите справка от Националния център за информация и документация, от която е видно, че първият ни еврокомисар е защитила докторската си дисертация с фамилията Пръмова.

По-голяма царица на лъжата в България не бях виждал, каза лидерът на РЗС. С лъжа веднъж може да се подмени вот, смята още консерваторът. Яне Янев кани Кунева на дебат по отношение на лъжите й за фамилията й.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване