11/02/12 13:19
(http://radiomilena.com/)

Иван Костов: Има и втори сигнал срещу Венета Марковска

Kostov 300x225 Иван Костов: Има и втори сигнал срещу Венета МарковскаПодкрепата от страна на ГЕРБ, ДПС и БСП за Венета Марковска е доказателство за тройна коалиция. Коментарът направи лидерът на ДСБ Иван Костов в кулоарите на парламента. Той отрече сигналът срещу нея да е анонимен и обясни, че всички председатели на парламентарни групи са получили първия сигнал, предаде frognews.bg.

 

„Сигналът не е анонимен, има име. Аз не знам кой го е потърсил този човек. Второ, този сигнал го имаше във вестниците. Той е нещо като реактивиране на старо журналистическо разследване на вестник „Капитал“. Сигналът само бива вкаран в срока и по процедурата, че трябва да се разгледа. Той не е анонимен, може би този, който го е изпратил, е трябвало да се позове на журналистите, но това е дребно основание да бъде пренебрегнат”, съобщи Иван Костов.

 

По думите му сигналът е получен и от Цецка Цачева, и от председателя на правната комисия, които са имали достатъчно време „да го погледнат, да видят откъде са тези неща, да попитат.

 

„Защото знаете ли какво се получи?! Аз получих втора информация. Този път наистина неподписана, но само документи – изброяваха такива документи, с които посочваха, че отговорът на Марковска не се основава на фактите. Това нещо сигурно са го получили и други. Т.е. някой спори с нея през нас, и се опитва да ни вкара в този спор. Това, че другите не взеха отношение, има просто обяснение. Те всичките направиха коалиция, за да гласуват за нея“, категоричен бе Костов.

 

 Иван Костов: Има и втори сигнал срещу Венета Марковска

bookmark Иван Костов: Има и втори сигнал срещу Венета Марковскаsvejo Иван Костов: Има и втори сигнал срещу Венета Марковскаgoogle Иван Костов: Има и втори сигнал срещу Венета Марковскаdelicious Иван Костов: Има и втори сигнал срещу Венета Марковскаstumbleupon Иван Костов: Има и втори сигнал срещу Венета Марковскаfacebook Иван Костов: Има и втори сигнал срещу Венета МарковскаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване