11/02/12 14:45
(http://www.klassa.bg/)

Кайли Миноуг написа книга за модата

Кайли Миноуг ще отбележи 25-годишната си кариера на сцената с книгата „Кайли/Мода”, посветена на нейния дълъг „романс” с модата. Книгата разказва за връзката на звездата със света на модата по време на кариерата й. Кайли споделя, че за нея е голяма чест да бъде част от историята на креативните дизайнери и модните къщи, с които е работила и желае отново да направи пътешествие в „модното си минало” и да преживее отново тези прекрасни моменти.

По време на кариерата си певицата е успяла да си сътрудничи с различни модни дизайнери като Жан Пол Готие, Джон Галиано, Стела Маккартни, Крисофър Кейн и други известни дизайнери, чиито отзиви за работата им с Кайли са цитирани в книгата. Доменико Долче и Стефано Габана например казват, че за тях винаги е било удоволствие да създадат нещо специално за „своята малка принцеса”.

Илюстрованата модна ретроспекция включва сценични костюми от музикалните видео клипове на Кайли и част от фото сесиите на певицата за лъскавите списания както и коментари на творческия й директор Уилям Бейкър. Книгата на Кайли Миноуг ще бъде публикувана от издателската къща Thames & Hudson до 19 ноември.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване