11/04/12 12:57
(http://radiomilena.com/)

Джефри ван Орден заплаши: ЕС може да преосмисли финансирането за България!

fb72316b6f0d0410b25b75a1e9f10596 300x182 Джефри ван Орден заплаши: ЕС може да преосмисли финансирането за България!Европейският съюз може да преосмисли финансирането за България и особено в областите, които са свързани с правосъдието и вътрешните работи. Това заяви бившият докладчик за страната ни в Европейския парламент и британски евродепутат Джефри ван Орден в интервю за предаването „Неделя 150″ по БНР.

Според него не е вярно, че след отпадането на възможността за предпазни клаузи, Европа вече няма средства за въздействие върху процесите у нас:

„България получава много сериозна финансова подкрепа от Европейския съюз, получава много пари и конкретно за тези области, които попадат в обхвата на мониторинга, за да изпълни посочените там изисквания. Има възможности за преоценка как се харчат парите и какви суми трябва да бъдат отпускани занапред“, отбеляза той.

Според него предупреждението на Европейската комисия за възможен извънреден доклад е проява на тревога и трябва да бъде взето предвид и анализирано./КРОСС/

 Джефри ван Орден заплаши: ЕС може да преосмисли финансирането за България!

bookmark Джефри ван Орден заплаши: ЕС може да преосмисли финансирането за България!svejo Джефри ван Орден заплаши: ЕС може да преосмисли финансирането за България!google Джефри ван Орден заплаши: ЕС може да преосмисли финансирането за България!delicious Джефри ван Орден заплаши: ЕС може да преосмисли финансирането за България!stumbleupon Джефри ван Орден заплаши: ЕС може да преосмисли финансирането за България!facebook Джефри ван Орден заплаши: ЕС може да преосмисли финансирането за България!Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване