11/05/12 10:22
(http://radiomilena.com/)

Откраднаха кабел за аварииното захранване на МБАЛ Бургас

MBAL Burgas 300x225 Откраднаха кабел за аварииното захранване на МБАЛ БургасНа 03/04.11.т.г. по неустановен до момента начин е проникнато в помещение към МБАЛ – Бургас, където се намира електроразпределителното табло за автоматично включване на резервното захранване на «Хирургическия корпус» – установено е, че са извадени и откраднати ножовите предпазители и изходящия след тях кабел, чиято дължина е в процес на изясняване. По данни на дежурния техник от кражбата без електрозахранване са останали част от отделението по «Реанимация», части от «Шокова зала», част от операционните и телефонната централа. При извършения оглед са намерени и иззети: ножовка, клещи, ножица за рязане на метал, ръкавици и празен чувал. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» – Бургас.

 Откраднаха кабел за аварииното захранване на МБАЛ Бургас

bookmark Откраднаха кабел за аварииното захранване на МБАЛ Бургасsvejo Откраднаха кабел за аварииното захранване на МБАЛ Бургасgoogle Откраднаха кабел за аварииното захранване на МБАЛ Бургасdelicious Откраднаха кабел за аварииното захранване на МБАЛ Бургасstumbleupon Откраднаха кабел за аварииното захранване на МБАЛ Бургасfacebook Откраднаха кабел за аварииното захранване на МБАЛ БургасСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване