11/05/12 12:09
(http://www.klassa.bg/)

ШОУТО НА ДИСНИ ВЕЧЕ Е У НАС!


Повече от 50 класически и съвременни герои на Дисни ще завладеят Арена Армеец София,
с магическа комбинация от уникална хореография, майсторско пързаляне и великолепни костюми.

Спектакълът на DISNEY ON ICE ще изнесе 5 представления в «Арена Армеец София»
от 9 до 11 ноември.


Вашето дете не спира да се прехласва по любимите си филми – „Аладин“, „Красавицата и Звяра“, „Пинокио“, „Играта на играчките“, „Пепеляшка“, „Питър Пан“, „Малката русалка“? Подарете му възможността да ги изживее на живо, при това на истинска ледена пързалка! Превърнете обикновения ден на любимите си хора в необикновено преживяване, елате на новото ледено представление НЕКА ПРАЗНУВАМЕ! Представяме Ви повече от 50 класически и съвременни герои на Дисни, начело с Мики Маус в завладяваща компилация от любими празници и тържества от цял свят.
Историята на представлението води публиката през поредица от вълнуващи събития, заедно с техните любими Дисни герои – Кралският бал за Св. Валентин с най-новата Дисни принцеса Тиана; Много Веселото Нерожденно Парти с Алиса и Лудия Шапкар; Страховито парти за Хелоуин с Джак Скелета и други популярни злодеи на Дисни; и традиционния хавайски празник луау с Лило и Стич.
Всички танцьори и екипа на шоуто пристигат у нас с чартърен полет от Загреб днес. Малко преди тях пристига цялото оборудване за спектакъла, събрано в общо 13 тира. Танцьорите ще имат няколко дни за репетиции в зала „Арена Армеец“, която за първи път ще се превърне в ледена пързалка. От екипа споделиха, че са много развълнувани от първата си среща с българска публика и са убедени, че няма да има разочарован нито един зрител.
В съвременен дух и еклектична смесица от нестандартни елементи НЕКА ПРАЗНУВАМЕ! е невероятно преживяване, което ще вдъхнови всяко семейство да празнува през цялата година. И със сигурност е по-добро и по-впечатляващо от истинско посещение в Дисниленд!

Любопитни факти за спектакъла НЕКА ПРАЗНУВАМЕ!:
НЕКА ПРАЗНУВАМЕ! е едно от осемте шоута на DISNEY ON ICE, които се играят с успех по целия свят.
Шоуто НЕКА ПРАЗНУВАМЕ! се играе пред повече от 30 милиона души годишно в повече от 70 страни на 6 континента. Европейската му публика е над 6,5 милиона годишно.
Герои от 16 любими филма на Дисни участват в спектакъла.
Общо 36 танцьори се изявяват на леда в НЕКА ПРАЗНУВАМЕ!
Те сменят общо 155 костюма.
7000 балона се използват по време на шоуто.
550 са светещите конструкции в НЕКА ПРАЗНУВАМЕ!


Превърнете обикновения ден на любимите си хора в необикновено преживяване, елате на уникалното ледено представление

Все още има ограничени количества билети за шоуто, които могат да бъдат закупени на цени от 40 до 90 лева от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване