11/07/12 14:35
(http://www.klassa.bg/)

Мартин Димитров нападна лидера на СДС, работел за ГЕРБ, вместо за синята идея

 Мартин Димитров обяви в сряда, че е крайно недоволен от лидера на СДС Емил Кабаиванов и го обвини, че работи за ГЕРБ и всички останали партии, но не и за синята идея.

В кулоарите на НС депутатът коментира призива на лидера си да напусне председателския пост в парламентарната комисия по икономика.

Припомняме, вчера НС на СДС реши да изтегли всички свои депутати от председателските постове в парламентарни комисии.

Това би лишило СДС от възможност да прави политики, смята Мартин Димитров. Той коментира, че вчера в СДС са ликвидирани 3 съюза - съюз "Единство", на младежите и на сините жени.

Мартин Димитров е притеснен от курса, който поема партията му. Той смята още, че някой дърпа конците на Кабаиванов с цел ликвидиране на синята партия.

Мартин Димитров призова лидера си да напусне кметския пост, защото в община Карлово той зависел изцяло от мнозинството на ГЕРБ. Как ще ме убедите, че той е независим, ако за всяко решение му трябват гласовете на ГЕРБ, изтъкна синият депутат.

Очевидно този човек, ако не получава благословията на тази партия, не може да управлява общината, категоричен е Мартин Димитров.

Мисля, че се работи в посока да няма СДС, за да се угоди на други партии, които се определят като десни - да се угоди на ГЕРБ, може би да се угоди на Кунева, тези хора, ако щете работят и за ДСБ, каза още Димитров.  

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване