11/08/12 11:13
(http://www.klassa.bg/)

БНТ с четири номинации за „Жена на годината”

За седма поредна година списание GRAZIA провежда конкурса “Жена на годината”. Целта му е да отличи дами в 12 основни категории – мода лица, мода дизайнери, сцена актриси, сцена музика, спорт, изкуство, тв шоу, тв публицистика, тв актриси, бизнес, политика и общество. Критерият е базиран на адекватността на дамите в пространството и заслугите им към обществения живот през последната година. Гласуването става чрез SMS-и, както и на сайта на списание GRAZIA, и продължава до 8 декември 2012 г. На специална церемония победителките ще бъдат отличени със златни статуетки.
Тази година четири красиви, талантливи и много успешни дами от БНТ са сред номинираните. Мария Силвестър и Мария Андонова в категория „ТВ Програми” и Надя Обретенова и Жени Марчева в категория „ТВ Публицистика”.
В „Неделя х 3” Мария Силвестър търси неконвенционалната гледна точка, впуска се в историите от живота на обикновения човек, за да разбере кое го прави необикновен. Тя среща зрителя с хората отвъд табелата „София”, с тези, които попадат встрани от информационния поток и в същото време живеят в него, но по свои правила, позволяващи им да се чувстват щастливи. Такава е и тя - неподражаема, цветна и нестандартна.
Лъчезарната дама, която всяка сутрин зарежда зрителите с положително настроение е водещата на „Денят отблизо“ Мария Андонова. Тя е от хората, които преминават през живота динамично, с чувство за хумор и много мечти. Мария влага ежедневно цялата си енергията в полезни модули и рубрики като студийното реалити „Влез във форма с нас“, „Зелената линейка”, „Училище за родители” и др.
От миналата есен в ефира на БНТ Надя Обретенова отваря забравени криминални случаи и търси възмездие за престъпления от преди десетилетия. Разследващото предаване „Студени следи”, на което чаровната журналистка е автор и водещ, си постави за цел да зададе всички неудобни въпроси по пътя към истината. Надя продължава достойно да носи отговорността към зрителите като лице на БНТ, водеща на „По света и у нас” и автор на много документални филми.
Още след като завършва журналистика, Евгения Марчева се впуска в дебрите на телевизията и шлифова таланта си в БНТ. По-късно е привлечена от магията на радиото и 9 години е външнополитически репортер в Дарик. За щастие на всички зрители от 2010-а тя отново е в ефира на националната телевизия с безкомпромисен професионализъм, интелигентни въпроси и телевизионна класа като водеща на сутрешния блок „Денят започва”.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване