11/08/12 10:30
(http://radiomilena.com/)

Посланикът на Корея на посещение в област Бургас

korea Посланикът на Корея на посещение в област БургасНа 9.11.2012 г. /петък/ от 10.40 ч. Областният управител г-н Константин Гребенаров ще приеме в кабинета си Посланикът на Република Корея Н.Пр. г-н Чън Би-хо. В срещата ще участва и акад. Никола Съботинов.

Целта на визитата е проучване възможностите за изграждане на Българо-корейски научен институт към БАН, базиран на територията на Университет „Проф. Д-р Асен Златаров” Бургас.

 

Идеята за създаване на подобен институт е възникнала по време на проведения на 28 юни 2012 г. Българо-корейски научен форум и подписания по време на форума Меморандум за сътрудничество между  БАН и Корейския институт за наука и технологии (КIST).

 Посланикът на Корея на посещение в област Бургас

bookmark Посланикът на Корея на посещение в област Бургасsvejo Посланикът на Корея на посещение в област Бургасgoogle Посланикът на Корея на посещение в област Бургасdelicious Посланикът на Корея на посещение в област Бургасstumbleupon Посланикът на Корея на посещение в област Бургасfacebook Посланикът на Корея на посещение в област БургасСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване