11/09/12 10:34
(http://radiomilena.com/)

Охранител на хотел в Поморие краде гранитогрес и фаянс

На 08.11.т.г. около 19.00 ч. в Районно управление «Полиция» – Поморие е  получено  съобщение за открит спрян на улица «Чайка» в града лек автомобил «Форд Орион», с бургаска регистрация, претоварен с множество вещи. Установено е, че собственика на автомобила – П.В., 52 годишен от Айтос, работещ като нощна охрана в хотел «Феста Резорт» – Поморие, в качеството си на служител, оборудван със съответните  дистанционни управления за входните врати, след отключване на входната врата от гаража на хотела, извършил кражба на десет пакета с гранитогрес и два пакета с фаянсови плочи. Откраднатата санитария сложил в багажника на автомобила си, а в купето му в найлонова торба прибрал две от хотелските хавлии. П.В. е задържан в Районно управление «Полиция» – Поморие за срок от 24  часа.
По случая е образувано досъдебно производтсво.

 Охранител на хотел в Поморие краде гранитогрес и фаянс

bookmark Охранител на хотел в Поморие краде гранитогрес и фаянсsvejo Охранител на хотел в Поморие краде гранитогрес и фаянсgoogle Охранител на хотел в Поморие краде гранитогрес и фаянсdelicious Охранител на хотел в Поморие краде гранитогрес и фаянсstumbleupon Охранител на хотел в Поморие краде гранитогрес и фаянсfacebook Охранител на хотел в Поморие краде гранитогрес и фаянсСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване