11/12/12 18:30
(http://www.klassa.bg/)

Джулиан Мур е новият глобален посланик на марката L’Oreal Paris

L’Oreal Paris с удоволствие посреща като ново лице на марката Джулиан Мур – известна актриса с впечатляващ брой филми зад гърба си. Тя олицетворява същността на модерната жена: едновременно естествена, независима и всеотдайна. Непреходната й красота и твърдите й убеждения я правят изключително вдъхновяваща фигура.

„Елегантността и харизмата на тази пищна красота веднага ме убедиха, че Джулиан ще бъде идеалният посланик на нашата марка. Тази актриса, единствена по рода си в Холивуд, противоречи на всички стереотипи и символизира свободна, искрена и дръзка женственост“, заяви Сирил Шапюи, глобален бранд мениджър на L’Оreal Paris.

„Радвам се, че мога да предам по свой собствен начин идеята за самочувствие, свързана с мотото „Защото го заслужавате“. Всяка жена заслужава време и грижи, независимо от нейната възраст или произход. В семейството на L’Oreal има продукти за всички – млади, по-възрастни, от различни нации – тази компания се грижи за красотата на всяка жена. Горда съм да представлявам бранда L’Oreal Paris не само заради неговия блясък, но и заради достъпността му“, каза Джулиан Мур.

Присъединявайки се към семейството на посланиците на марката L’Oreal Paris, Джулиан Мур продължава списъка от известни имена като Бионсе Ноулс, Леа Мишел, Фан Бингбинг, Дженифър Лопес, Джейн Фонда, Фрида Пинто, Ева Лонгория, Хю Лори и Мила Йовович.

Джулиан Мур участва във впечатляващ брой филми и се превъплъщава в най-различни образи – от фатална жена до измъчена майка. Тя е еднакво убедителна както в независими филми, така и в големи продукции.


След четири номинации за Оскар – две за най-добра актриса за ролите си в „Краят на аферата“ и „Далеч от рая“ и две за най-добра поддържаща роля в „Буги нощи“ и „Часовете“, и девет номинации за „Златен глобус“, Джулиан Мур бе удостоена с наградата за най-добра актриса на 64-та церемония на наградите „Еми“ като признание за ролята си на Сара Пейлин във филма „Промяна на играта“, режисиран от Джей Роуч.

Някои от другите филми, оставили отпечатък върху кариерата на Джулиан Мур, са: „Оглупели от любов“ със Стив Карел, Райън Гослинг и Ема Стоун, „Закони на привличането“ с Пиърс Броснан, „Ханибал“ на Ридли Скот, „Краят на аферата“ с Ралф Файнс, „Изгубеният свят: Джурасик парк“ на Стивън Спилбърг, „Девет месеца“ с Хю Грант; „Бени и Джун“ с Джони Деп, „Беглецът“ с Харисън Форд и др.

В допълнение към впечатляващата си филмова кариера, Джулиан Мур пише също книги за деца и наскоро публикува третата си книга Freckleface Strawberry, която разказва за приключенията на едно малко червенокосо момиче, тормозенo от другите деца заради външния си вид, и показва как тя превъзмогва подигравките им.


На 51 години, Джулиан Мур има две деца и живее в Ню Йорк.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване