11/12/12 13:36
(http://www.klassa.bg/)

Пощенска банка отчита увеличение от 30 на сто при пазаруването с кредитни карти

 През първите девет месеца от 2012 година Пощенска банка отчита 30% увеличение на обемите покупки с кредитни карти спрямо същия период на 2011 г.

Разплащанията в брой все още преобладават, но забелязваме все по-голям интерес и информираност по отношение на предимствата на кредитните карти, които предлагат повече бонуси в комбинация с изключително удобство и сигурност. Очакваме още по-засилен интерес с оглед на настъпващия коледен сезон“, споделя Евтимиос Зоис, началник управление „Потребителско кредитиране и карти“ в Пощенска банка.

Сред предимствата на кредитни карти Visa и American Express, издавани от Пощенска банка, са разплащания на ПОС терминали при търговци без такса за покупки, достъп до кредитен лимит при нужда от допълнителни средства, безлихвени покупки, в случай че се възползват от гратисен период, свободно пазаруване през интернет в страната и в чужбина и др.

Пощенска банка инвестира в промотиране на разплащанията с кредитни карти чрез партньорства с избрани ключови търговци като ИКЕА и МЕТРО, магазини „Зора”, мебелни къщи „Явор”, ресторанти, туристически агенции, бензиностанции и близо 1 000 търговски обекти, където картодържателите получават специални отстъпки.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване