11/13/12 15:03
(http://radiomilena.com/)

Взимат спешни мерки срещу кражбата на кабели, захранващи МБАЛ

01111 300x225 Взимат спешни мерки срещу кражбата на кабели, захранващи МБАЛВ бургаската болница за втори път в рамките на два месеца е извършена кражба на кабели за електрическо захранване на болничните корпуси. В тази връзка изпълнителният директор на МБАЛ – Георги Матев се обърна към областния управител Константин Гребенаров с молба за съдействие за провеждане на среща с институциитем, имащи отношение по темата. Проблемът с кражбата на кабели е изключително сериозен поради факта, че спира работата на медицинската техника, което може да доведе до тежки последствия свързани с живота и здравето на пациентите.

За да търсят решение на проблема днес в кабинета на Гребенаров на среща бяха поканени директорите на МБАЛ-Бургас д-р Георги Матев и на ОД на МВР Милен Димитров, началникът на V-то Районно управление Иван Вълков, Николай Полихронов – ръководител КЕЦ- Бургас, представител на РЗИ- Бургас. Спешните мерки за предотвратяване на кражбите, които ще бъдат взети от днес са заваряване на 8-те шахти, през които е установено, че проникват крадците. От ОД на МВР ще осигурят засилено полицейско присъствие в района на болницата, а утре започва изграждане на СОТ и видео наблюдение.

Комисар Милен Димитров съобщи на присъстващите, че от полицията са предприели всички необходими действия, за да бъдат възможно най-бързо неутрализирани престъпните набези. От своя страна директорът на МБАЛ-Бургас заяви, че болницата е готова да поеме всички допълнителни разходи, ако те ще гарантират сигурността и нормалното функциониране на болничното заведение, което обслужва нуждите на цяла бургаска област.

 Взимат спешни мерки срещу кражбата на кабели, захранващи МБАЛ

bookmark Взимат спешни мерки срещу кражбата на кабели, захранващи МБАЛsvejo Взимат спешни мерки срещу кражбата на кабели, захранващи МБАЛgoogle Взимат спешни мерки срещу кражбата на кабели, захранващи МБАЛdelicious Взимат спешни мерки срещу кражбата на кабели, захранващи МБАЛstumbleupon Взимат спешни мерки срещу кражбата на кабели, захранващи МБАЛfacebook Взимат спешни мерки срещу кражбата на кабели, захранващи МБАЛСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване