11/13/12 11:27
(http://radiomilena.com/)

Депутати инспектираха разширението на пътя Бургас – Сл. бряг

deputati Депутати инспектираха разширението на пътя Бургас   Сл. бряг

Народните представители от ГЕРБ Димитър Бойчев и Иван Вълков провериха на място извършването на ремонтните дейности по разширението на пътя Бургас- Слънчев бряг в първия участък Сарафово – Поморие. Бургаските депутати се срещнаха с директора на Областното пътно управление Митко Порязов и директора на фирмата изпълнител на проекта „Трейс Бургас” ЕАД Петър Илиев. Заедно те инспектираха разширението на пътя и обсъдиха откритите в участък от около 50 метра следи от археология от римско време.

„Разширението на участъка Сарафово-Поморие и превръщането му в четирилентов път продължава. Проведохме нужните разговори и имаме уверението, че работата по обекта няма да бъде спряна заради откритата в участъка археология. Смятам, че ще намерим адекватен механизъм за съвместна работа с археолозите, които ще наблюдават ремонтните дейности, и сроковете за изпълнението на проекта ще бъдат спазени”, коментира бургаският депутат от ГЕРБ Димитър Бойчев.

„Работата по отсечката Сарафово-Поморие вече е факт. Въпросният пътен участък е от огромно значение за Бургаски регион, с разширението му ще се облекчи трафикът и  ще бъде повишена пътната безопасност”, сподели Иван Вълков, който е и  председател на парламентарната Комисия по информационни технологии и съобщения.

Следващият етап, към който народните представители от ГЕРБ-Бургас  са насочили усилията си, е ускорение на процеса по стартиране на строителството на обходите при Ахелой и Поморие. Стартът на разширението на пътя Бургас-Слънчев бряг бе даден в края на месец септември тази година. Средствата за отсечката Сарафово – Поморие са отпуснати от държавния бюджет.

 

 Депутати инспектираха разширението на пътя Бургас   Сл. бряг

bookmark Депутати инспектираха разширението на пътя Бургас   Сл. брягsvejo Депутати инспектираха разширението на пътя Бургас   Сл. брягgoogle Депутати инспектираха разширението на пътя Бургас   Сл. брягdelicious Депутати инспектираха разширението на пътя Бургас   Сл. брягstumbleupon Депутати инспектираха разширението на пътя Бургас   Сл. брягfacebook Депутати инспектираха разширението на пътя Бургас   Сл. брягСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване