11/15/12 14:11
(http://www.klassa.bg/)

„Газпром“ обмисля да спонсорира „Левски“

Ако съвместното сътрудничеството между България и Русия върви толкова добре, може да обмислим финансиране футболния Левски. Това каза изпълнителният директор на „Газпром” Алексей Милер.
. На този етап обаче е твърде рано да се каже на каква стойност ще бъде финансовата подкрепа и в какъв срок ще се случи тя.
„Смятаме, че това е един напълно правилен подход. Такова сътрудничество ще сближи още повече нашите страни“, сподели Алексей Милер.
По думите на шефа на „Газпром“ „нищо не ни свързва така добре, както футболът“.
„Ако говорим за Левски, ще разгледаме възможностите за финансиране в зависимост от размерите на сътрудничество“, каза още Милер.
Много обичам футбола, харесвам българските футболисти и ви пожелавам успех на квалификациите за Бразилия, каза още Милер.
На въпрос на журналисти защо г-н Милер говори за инвестиции в Левски, след като досега е имало слухове за инвестиции в ЦСКА, премиерът Бойко Борисов отговори: „Медведев харесва нашия отбор по художествена гимнастика, поздравява г-жа Раева с избора й за председател на федерацията, а аз настоявах за Бистрица, но не харесаха”.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване