11/16/12 14:32
(http://www.klassa.bg/)

Мирослав Найденов: ДПС са по-скромни от БСП в заменките

ДПС са били по-скромни от БСП в заменките, които са направени по време на предишното управление. Това коментира земеделският министър Мирослав Найденов след разисквания в пленарната зала относно политиката на правителството за гарантиране на населението на достъпна дървесина за огрев. По думите му вместо да ги критикува, опозицията трябва да се надява ЕК да не ни санкционира.

„Дърводобивът в горите по време на управлението на ГЕРБ е увеличен. Приходите са се увеличили с 42 на сто, не защото много повече е добивът, просто кражбите са намалели наполовина", каза Найденов. Той допълни, че управляващите имат амбицията да пресекат кражбите изцяло и ще се опитат да я постигнат.

Заплати на заетите в горския сектор са увеличени двойно. „Същите от БСП, когато са ме питали в залата въпроси за горите, казваха следната поговорка „Заплата малка, гора голяма". Те имаха предвид, че горските трябва да крадат", каза Найденов. Той допълни, че горските няма да крадат, а получават заплати, които заслужават.



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване