11/17/12 11:46
(http://radiomilena.com/)

Станишев: Държавата е превзета от шепа хора от една групировка

stanishev Станишев: Държавата е превзета от шепа хора от една групировкаВсички ние сме тук, не само защото идва зима и хората тънат в мизерия, не само защото наближават съдбовни избори. Ние сме тук, защото ГЕРБ вкараха България в тежка криза. Но най-страшното е друго – не само че хората са лишени от работа, доходи, здравеопазване и перспектива, но все повече управлението на ГЕРБ се превръща в криза на смисъла да останеш в България и да градиш живота си. Това заяви пред събралото се множество пред храм-паметника „Ал. Невски” лидерът на БСП Сергей Станишев, предаде КРОСС. Държавата  е превзета от шепа хора от една групировка, подчерта червеният лидер.

Управляващите раздават държавата на своите приближени, разпределят обществени поръчки на свои хора, обсебени са от контрол, подслушват ни, искат да притежават съдебната система и бизнеса в България, посочи Станишев.

Имаме само една задача – да върнем държавата на хората и в тази наша задача сме открити.

Не отиваме към избори, за да победим ГЕРБ. България се нуждае от цялостна смислена радикална промяна, която да направи България модерна европейска социална държава с работеща икономика, каза още Станишев.

Задача номер едно е да се отстрани едно вредно правителство, което връща назад България с десетилетия, което изсмуква енергията на нацията. Това искаме ние. Искаме мандат, който да ни даде сила за решително управление и дълбока промяна, подчерта председателят на БСП.

 Станишев: Държавата е превзета от шепа хора от една групировка

bookmark Станишев: Държавата е превзета от шепа хора от една групировкаsvejo Станишев: Държавата е превзета от шепа хора от една групировкаgoogle Станишев: Държавата е превзета от шепа хора от една групировкаdelicious Станишев: Държавата е превзета от шепа хора от една групировкаstumbleupon Станишев: Държавата е превзета от шепа хора от една групировкаfacebook Станишев: Държавата е превзета от шепа хора от една групировкаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване